Låt oss hjälpa dig med monteringen av extraljus

Låt oss hjälpa dig med monteringen av extraljus

  • JCK
  • november 2, 2017
  • Montering
  • Kommentarer inaktiverade för Låt oss hjälpa dig med monteringen av extraljus

På JKC Verkstad utför vi mer än bara bilreparationer, vi monterar också på dina extraljus lampor till en relativt låg kostnad jämfört med konkurrerande verksamheter. Monteringen kostar endast 1995:- inklusive moms och tar ungefär 30 minuter att genomföra beroende på lampmodell. Vi monterar både ljusramper och traditionella extraljus och bistår även med monteringstillbehör som extraljushållare och relä och kablage. Istället för att du själv ska försöka dig på en montering av extraljus som både är tidskrävande och svårt för den som kanske inte är så händig så kan sköter vi allt åt dig, även inköpet om så önskas.

Vi har egna ljusramper

Vi levererar ljusramp led som vi köper in från LG som är vår distributör av fordonsbelysning och tillbehör. En ljusramp kan se snyggare och mer diskret ut på en del bilar jämfört med de runda lamporna dock är det ingen väsentlig skillnad prestandamässigt mellan de olika lamp modellerna. Våra ljusramp led produkter levereras med en garanti på 2 år och vi byter ut din ramp omgående ifall problem skulle uppstå efter genomfört köp.

Se upp för kopior

Det finns väldigt många kopior som cirkulerar på nätet av både ramper och extraljus men vi garanterar att du alltid får det som utlovas. Ramperna bestyckas med amerikanska led moduler från Cree som tillverkas i USA vilket garanterar en väldigt god prestanda. Vi undviker billiga led moduler som ger ett betydligt sämre ljusflöde (lumen).